Изграждане на екип

Magi

Този продукт е предназначен за фирми, които инвестират в своите служители. Корпоративните семинари, включващи методите на изкуствата, са предпочитани в повечето страни, тъй като влияят индиректно, забавни са и доказано ефективни при стрес и пренатоварване. Te провокират участниците да излязат от зоната си на комфорт и стимулират различни аспекти от качествата, поддържащи един екип на високо ефективно ниво. Съвместното изработване на творчески проекти създава усещане за общност, изгражда доверието между участниците и им дава възможност освен да се “трудят” върху поставените цели, и да се забавляват заедно. Крайният резултат, който се постига, и е видим, дава усещане за изненада, удовлетворение и постижение – освен, че често пъти има и символно значение за участниците. Преживяването е сплотяващо и може да представи директен парарел между творческите занимания и работната среда.

Magi

Всяко едно от заниманията е избрано с цел да повиши ефективната комуникация, сътрудничеството, дефинирането на отговорностите, водачеството, разрешаването на проблеми, доверието, поемането на рискове за всеки един в екипа. Ще бъдат използвани творчески игри с всичките видове изкуства и така ще се повиши Качеството на служителите, Сплотяване на колектива, създаване на Успешен колектив и намаляне нивото на стреса в организацията. Ползи: Всеки участник ще:

  1. Развива умение да работи в екип.
  2. Учи се да развива концентрация и внимание.
  3. Учи се добре да изразява себе си.
  4. Повишава себеоценката си, самочувствието и себеприемането.
  5. Учи се да се движи в пространството.
  6. Как да се разтоварва от психичния стрес.
  7. Добива СЕБЕПОЗНАНИЕ.
  8. Забавлява се.
  9. Получава и диагностика на моментното му състояние с цел самопознание.

Най-прекия път към Душата е творчеството. Твореца ни е създал по свой образ и подобие и ни е вдъхнал онази творческа и градивна енергия, с която можем да се лекуваме и еволюираме.
При интерес, моля обърнете се към нас за оферта и информация чрез формата за КОНТАКТИ!

Magi

Книгата "Силата на седемте изкуства"

Поръчай за 15 лева

Свържете се с мен лично, и аз ще ви я изпратя веднага, с автограф по желание!

Magi

Книгата "Малка книжка за доброто"

Свали безплатно

Моят подарък за вас, от сърце!