КРАДЦИ НА ВРЕМЕ

Magi

"Казват, че „Няма време, но всичко минава със Времето“.
Тот Атланта

В работата си като арт терапевт и психолог, често се случва да работим с моите клиенти по темата ВРЕМЕ. Често ми казват:

„Не мога да се организирам.“

„Не ми стига времето“

„Преуморен/а съм“

„Усещам, че ми крадат Времето.“

И т.н.

Magi

В книгата ми „Силата на седемте изкуства“ в главата за танцувално изкуство съм описала как хората преживяват Времето. Когато са щастливи, за тях времето тече бързо, неусетно дори. Но когато са в негативна емоция или депресия тече мноооого бавно, сякаш е спряло и няма край…

Има хора, които често ги наричаме „енергийни вампири“. Това са хора, които нямат достатъчно жизнена енергия (или стихия Огън) в себе си и търсят несъзнателно да си я набавят от другите с повече такава. Те често провокират и дразнят, изкарват те от „релси“ емоционално и се „нахранват“ с Вашата негативна емоция . След това Вие се чувстваме Ограбени, изтощени и смазани.

Случвало ли ви се е?

Помислете си, КОЙ от вашите познати черпи енергия от Вас?

Спомних си филма „Дилъри на времето“, където всеки човек се ражда с определен запас от време. И ако погледнете вашия запас- помислете си СТРУВАЛИ си да хабите излишно енергия в празни приказки? Стрували си да стоите в депресия дълго време и да изхабите шанса си да живеете пълноценно?

Кой е крадеца на Вашето време?


Автор: арт-терапевт, психолог, художник- Маги Пюскюлева!
Magi

Книгата "Силата на седемте изкуства"

Поръчай за 30 лева

Свържете се с мен лично, и аз ще ви я изпратя веднага, с автограф по желание!

Magi

Книгата "Малка книжка за доброто"

Свали безплатно

Моят подарък за вас, от сърце!